ONZE DIENSTEN

AUTO IMPORT

Uw droomauto niet gevonden op onze site? Geen probleem! Wij gaan voor u aan de slag en vinden de auto die aan al uw wensen voldoet. Vervolgens verzorgen wij het gehele import traject van A tot Z. Dit scheelt u niet alleen tijd, maar levert u ook een grote besparing op. Aarzel niet en informeer naar de mogelijkheden!

auto import jpeg.001.jpeg
Mannen met Calculator

BPM BEREKENINGEN

Heeft u uw droomauto al gevonden in het buitenland? Dan kunnen we u verder helpen. Aan het importeren van een auto zijn namelijk diverse kosten gebonden zoals de BPM, RDW keuringen, etc. Wilt u inzicht in wat dit proces u zal kosten, (eventueel) samen met onze service? Neem dan contact op en vraag een offerte aan voor uw droomauto! Wij gaan dan vrijblijvend aan de slag om voor u het meest voordelige BPM bedrag te realiseren.

CONSIGNATIE VERKOOP

Uw auto voordelig verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen in dit geval uw auto op al onze platformen en vragen biedingen op in ons netwerk. Hiervoor rekenen wij een lage fee van 3% met een minimum van 300,-. Geïnteresseerd? Neem dan contact op!

Black Car Service
Man Polijsten Car

DETAILING

Uw lak weer in fabrieksnieuwe staat krijgen, of uw auto een professionele handwasbeurt geven? Geen probleem! Wij hebben een aantal gespecialiseerde partners die tot het uiterste gaan voor uw auto. Uiteraard komt hier niet alleen onze uitstekende service bij kijken, maar zijn we ook erg voordelig. Geïnteresseerd? Bel ons en vraag naar de oneindige mogelijkheden!