Een auto importeren? Zo zit het!

Het importeren van een jong gebruikte auto uit Duitsland kan een interessante besparing opleveren. Daarnaast zijn auto's in Duitsland vaak vollediger uitgerust en is het aanbod vele malen groter dan in Nederland waardoor u sneller vindt wat u zoekt.

Waar te beginnen bij het invoeren van een auto

De rompslomp en het niet weten waar te beginnen kunnen echter een barrière vormen om hier slim gebruik van te maken. Daarom heeft V.E.R. Import zich ten doel gesteld het importeren van een auto zo veel mogelijk voor u te versimpelen. De dienst die wij bieden richt zich er op u het gehele of gedeeltelijke auto import traject uit handen te nemen.

Auto zoeken

Het importeren van een auto begint in de regel met het zoeken naar een geschikte auto die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen. Deze zoektocht begint doorgaans online. Op onze pagina Duitse autosites (bijvoorbeeld mobile.de) vindt u een overzicht van de belangrijkste websites om u hiermee op weg te helpen.

Let u bij de aanschaf van een tweedehands auto in Duitsland goed op de leeftijd en de kilometerstand. Dit kan bij het importeren van de desbetreffende auto namelijk implicaties hebben voor de te betalen BPM en/of de BTW.
1 keer bekeken0 reacties